„Отворено првенство Београда у скоковима са мале трамболине“

Поштовани,

       Дана 11.11.2023. године са почетком у 09.00 часова у Хали спортова Жарково одржаће се „Отворено првенство Београда у скоковима са мале трамболине“ на коме ће поред такмичара из Србије наступити и такмичари из Словеније.

       Овај сегмент гимнастичког вежбања због своје атрактивности постаје све популарнији у Соколским друштвима како у земљи тако и у иностранству па секције у Соколским друштвима члановима Соколског Савеза Београда и Соколског Савеза Србије које се баве скоковима са мале трамболине из године у годину постају све квалитетније и све бројније.

       Такмичење ће бити организовано у свим категоријама (млађи пионири, пионири, кадети, јуниори, сениори) у мушкој и женској конкуренцији у појединачним и групним наступима. Ово првеснтво организоваћемо у Спортском центру Жарково.

       Такмичење ће судити лиценциране гимнастичке судије. У свакој категорији ће бити организовани задати скокови прилагођени узрасту као и слободан скок који ће бити оцењивани.

       Победници у свим категоријама ће добити медаље и пехаре као и диплому за учешће.

       За ово такмичење из године у годину влада велико интересовање међу соколским друштвима из земље и иностранства као и међу гимнастичким клубовима. У протеклим годинама наступали су такмичари из Србије, Словачке, Чешке, Словеније, Бугарске.

Такмичење се одржава уз помоћ и подршку Града Београда – Градског секретаријата за спорт и омладину.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *