OKUPI DRUŠTVO I IZABERITE PLES KOJI ŽELITE DA UČITE

Ples je čaroban način da se izraziš, povežeš s drugima i osetiš radost kroz pokrete. Tvoje je samo da okupiš ekipu.


1. Plesna škola Sokolskog centra vas očekuje: Ovaj jedinstveni program za tvoje društvo radićemo utorkom od 20:30 do 22 časa (dvočas 90 min/po ceni od 45 minuta u promotivnom periodu), na Dedinju. U ponudi imamo i privatan prostor u naselju Meljak/Ibarska magistrala, kao i kod Beograđanke, u Resavskoj 28 (prema dogovoru).


2. Pozovi prijatelje: Razgovaraj s prijateljima, kumovima, kolegama ili članovima porodice. Verujemo da su i oni zainteresovani za ples. Okupite se i zajedno dodjite na časove plesa. Rad u maloj grupi idealan je za pripreme mladenaca sa svojim kumovima ili roditeljima, za društvo iz firme, za plesače koji žele da istražuju u plesu…


3. Izaberite ples koji želite, kao I temu za svaki čas: Postoji mnogo vrsta plesova, kao što su salsa, tango, ča-ča, samba, rumba i mnogi drugi. Razmislite koji ples vas najviše privlači I birajte za svaki čas, kao I teme za časove.


4. Krenite već od sutra: Naučićete od osnovnih koraka, preko figura i tehnike plesanja, do najlepših kombinacija sa kojima ćete zablistati na svakom podijumu.


5. Ovo je idealna kombnacija za 2,3, 4 plesna para koji imaju iste želje i očekivanja od plesa. Učićete zajedno ono što volite, a trošak ćete podeliti, što će vrhunske kombinacije učiniti dostupnim za sve.


6. Uživajte: Ples je zabavan i oslobađajući. Uživaćete u svakom trenutku provedenom na plesu!


7. Kao vodja svoje ekipe, pozovi nas ili pošalji upit porukom za detalje i dogovor: 063 241 338 Aca

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *